BæredygtigDanmark
En digital platform med fokus på bæredygtig og grøn omstilling

BæredygtigDanmark er en digital platform, hvor virksomheder, iværksættere, organisationer, institutioner og foreninger kan kommunikere, netværke og interagere med fokus på bæredygtig og grøn omstilling, samt synliggøre egne og se andre virksomheders rest og overskudsprodukter.

Vores ambition er at skabe et digitalt rum, hvor de forskellige spillere kan dele ud af deres viden om bæredygtig og grøn omstilling, så vi sammen kan sætte fokus på den grønne fremtid for det danske erhvervsliv og fremdyrke nye kommercielle succeser.

Danmark har ambitiøse klimamål og kravet om dokumenteret bæredygtighed stiger. Der er brug for en fælles indsats, som fremmer innovation, tiltrækker ambitiøse grønne virksomheder og skaber arbejdspladser.

Bliv en del af Bæredygtig Danmark og bidrag til at nå frem til fælles løsninger for virksomheder, kommuner, organisationer, institutioner og foreninger på tværs af kommune- og regionsgrænser.

Skal dit logo med her?

Mød vores partnere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Bæredygtig Herning er etableret i august 2020. Deres opgave er at understøtte erhvervsaktiviteter og udvikling indenfor bæredygtighed.

 

ECSMV er et konsortium mellem Ringkøbing-Skjern, Skive og Aarhus kommuner. Projektet er blandt andet støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, Region Midtjylland og Erhvervsstyrelsen.

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd er en selvstændig organisation for erhvervslivet i Ringkøbing-Skjern Kommune. De er med til at udvikle kommunens vækst-, erhvervs- og fødevarepolitik og de sidder med ved bordet, når der er møder med regionale og nationale politikere.

Det der vedrører dig

Dashboard

Dashboardet er den første side du møder når du logger ind på din BæredygtigDanmark profil. Her præsenteres indhold der matcher dine interesser og du får nemt og hurtigt et overblik over de aktiviteter du er en del af.

Øverst på siden finder du en navigationsbar hvorfra du kan navigere rundt på platformen.

Et godt match

Projekter

Under fanen Projekter er det muligt at lave opslag på opgaver og projekter. Her kan man for eksempel søge løsningsforslag til konkrete udfordringer, søge  eksterne samarbejdspartner mm.

Offentlige/ åbne/ private

Netværk

Under fanen Netværk kan man oprette diverse netværk og kategorisere dem efter deres fokusområde og invitere brugerne ind.

Platformen har 4 netværkstyper, som vælges ved oprettelse; offentligt, åbent, privat og skjult. 

Offentlig netværk er synligt for alle. Alle kan deltage og opslag er søgbare og vises på alles væg. Det er kun partnere med Admin niveau der kan oprette disse.

Åbent netværk er synligt for alle. Alle kan deltage og opslag er søgbare. Alle brugere kan oprette åbne netværk.

Privat netværk er synligt for alle, men man skal godkendes for at blive medlem. Alle brugere kan oprette privat netværk.

Skjult netværk. Brugerne skal inviteres for at få adgang til dette netværk. Netværket er ikke synligt for andre end de inviterede.

I netværket er der et forum hvor medlemmerne kommunikerer med hinanden samt et dokument arkiv. Det er i netværket desuden muligt at oprettet begivenheder.

 

Giv dine rest-/overskudsprodukter et nyt liv

Børs

Under fanen Børsopslag kan du oprette børsopslag under følgende kategorier:

Rest/overskudsprodukter. Den enes affald kan være en andens guld.

Køb. Her kan du synliggøre hvilke produkter og ydelser du ønsker at købe. 

Salg. Her kan du ligge produkter og ydelser op som du ønsker at sælge.

Udlejning. Her kan du udleje produkter eller faciliteter du ikke udnytter 100%

Enkel, nem og præcis

Søgning

Søg blandt netværk, netværksopslag, begivenheder, projekter, børsopslag, virksomheder og profiler.

Alt kan søges frem efter kategorisering, fritekstsøgning samt geografi.

 

 

Et visuelt overblik

Kortvisning

De virksomheder, profiler, begivenheder og netværk der har en adresse bliver vist på kortet.

Få et visuelt overblik over det økosystem du er en del af og udforsk hvilke netværk og virksomheder der er i nærheden af dig.

Opret og tilmeld dig events

Begivenheder

Opret jeres kommende begivenheder, hvad enten det er fysisk eller online, og nå ud til flere.

Er begivenheden udelukket for en ‘lukket’ gruppe, kan denne oprettes direkte i det netværk hvor du har gruppen af brugere samlet.

Se alle kommende events, tilmeld dig og få det direkte i din kalender.

 

 

Teamet bag BæredygtigDanmark

 

Thomas Nørhaven

CEO – Sales
Co-Founder

Simon Agerskov

CTO – Software engineer
Co-Founder

Get a Login

Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis ondimentum.

%d bloggers like this: